Ons team

Maarten Melief, MSc

Maarten Melief, MSc

Fysio-/ manueeltherapeut

Maarten Melief is fysiotherapeut, manueel therapeut en bewegingswetenschapper. Daarnaast heeft hij Mckenzie A en B certificaten behaald bij het Mckenzie Institute Benelux. Hij behandelt met name mensen met wervelkolom gerelateerde klachten en schouderklachten.

Om mensen met een scoliose beter te kunnen behandelen heeft Maarten zich hier in gespecialiseerd. Hij is sinds 2016 geregistreerd Schroth Best Practice therapeut, een enorme aanvulling bij de behandeling van (idiopathische) scoliose.

Maarten is aangesloten bij de volgende netwerken:

  • Rug-netwerk, dit is een kwaliteitsnetwerk gericht op betere zorg voor mensen met wervelkolomgerelateerde pijn.
  • Schoudernetwerk Amsterdam, dit is een kwaliteitsnetwerk voor gespecialiseerde manueeltherapeuten gericht op de best mogelijke schouderzorg.

Dankzij een actief sportverleden heeft hij veel affiniteit met het revalideren van sporters.

BIG-nummer: 89909583604

Robert Vlek, MSc

Robert Vlek, MSc

Fysio-/ manueeltherapeut

Robert Vlek is fysiotherapeut en manueeltherapeut (MSc). Hij is gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten en (postoperatieve) schouderklachten. Daarnaast is hij dry needling specialist.

Robert behandelt ook patiënten met scoliose. Hij heeft hiervoor een specialisatie gedaan in de zogenaamde Schroth methode. Door een intensieve samenwerking met o.a. het OLVG kan Robert mensen met een scoliose gericht helpen. Robert is aangesloten bij het Rug-netwerk, dit is een kwaliteitsnetwerk gericht op betere zorg voor mensen met wervelkolomgerelateerde pijn.

Robert is als manueeltherapeut op woensdagochtend werkzaam op het Cancer Care Center op de locatie aan de Bosbaan. Hier behandelt hij met name (voormalig) kankerpatiënten.

BIG-nummer: 19914554604

Bouke Hepkema, MSc

Bouke Hepkema, MSc

Fysio-/Manueeltherapeut

Bouke Hepkema is fysiotherapeut, manueel therapeut en bewegingswetenschapper. Tijdens zijn studie bewegingswetenschappen heeft hij zich gespecialiseerd binnen de inspanningsfysiologie.

Daarnaast is hij werkzaam in het VUmc (Amsterdam UMC) ziekenhuis binnen het orthopedie, traumatologie en vaatchirurgie team. Hierdoor heeft hij veel ervaring in post-operatieve en post- traumatische revalidatie en is hij aangesloten bij Traumanet.

BIG-nummer: 89918387904

Sanne Elstgeest

Sanne Elstgeest

Geriatriefysiotherapeut

Sanne is in 2007 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd tot geriatriefysiotherapeut. De afgelopen jaren heeft Sanne veel ervaring opgedaan in de geriatrische revalidatie. Denk daarbij onder andere aan revalidatie na een beroerte, amputatie, een nieuwe knie of heup, fracturen of algehele malaise.

Sanne is aangesloten bij longrevalidatienetwerk LoRNA en is daarmee de specialist binnen de praktijk voor de behandeling van mensen met COPD. Daarnaast is Sanne aangesloten bij CVA-netwerk Amsterdam en is zeer ervaren en bedreven in de behandeling van mensen met een CVA. Door een samenwerking met andere disciplines als huisartsen, thuiszorg, ergotherapie en logopedie kan er indien nodig multidisciplinair gekeken worden naar uw hulpvraag.

Naast de behandelingen op de praktijk (locatie Gelderlandplein en locatie Fitness Zuidas) komt Sanne voor behandeling aan huis indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

BIG-nummer: 39909354104

Lieneke Eeken, MSc

Lieneke Eeken, MSc

Geriatriefysiotherapeut / Chronisch Zorgnet

Lieneke geeft regelmatig valpreventietrainingen van Veiligheid NL ‘InBalans’. In Balans is een groepsinterventie gericht op het voorkomen van valongevallen bij ouderen (65+) door middel van bewustwording van risicofactoren, verbetering van balans en mobiliteit en toename van zelfvertrouwen en ontspanning. Tevens doet ze regelmatig mee aan wetenschappelijke onderzoeken met valpreventie als thema.

Lieneke heeft ervaring in de geriatrische revalidatie en heeft deze ervaring meegenomen naar particuliere praktijk om samenwerking tussen verschillende disciplines door te voeren.

Ook houdt ze zich veel bezig met de behandeling van rugklachten. Dit gebeurt door het aanmeten van een persoonlijk trainingsprogramma. Het programma richt zich op een volledig en zo snel mogelijk herstel en het voorkomen van terugkerende klachten.

BIG-nummer: 59923200004

Rachèl Ozinga

Rachèl Ozinga

Algemeen fysiotherapeut en Psychosomatisch fysiotherapeut i.o.

Rachèl Ozinga is een fysiotherapeut die staat voor een actieve aanpak.

Na een jaar reizen en werken in Australië en Nieuw-Zeeland is ze gaan werken bij onze praktijk. Naast een verdieping op het gebied van kinderfysiotherapie heeft ze ervaring binnen zowel de particuliere als het ziekenhuis.

Binnen onze praktijk werkt ze als allround fysiotherapeut die affiniteit heeft met training en revalidatie.

BIG-nummer: 89924267204

Caitlin van Essen

Caitlin van Essen

Algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut i.o.

Caitlin is in 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut.

In de afgelopen jaren heeft zij werkervaring opgebouwd met verschillende doelgroepen in de eerste lijn; mensen met een verstandelijke- en lichamelijke beperking, psychosomatiek en ouderen.

Binnen de praktijk is zij allround fysiotherapeut en zal zich voornamelijk richten op algemene fysiotherapie en het behandelen van ouderen aan huis.

BIG-nummer: 929923476904

Laura Bergstra

Laura Bergstra

Cindy Nieuwenhuijs

Cindy Nieuwenhuijs

Balie medewerkster

Cindy is administratief medewerkster en is elke dinsdag aanwezig van 09:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 14:00 uur.

Saskia Dorhout Mees

Saskia Dorhout Mees

Diëtist

Saskia Dorhout Mees is een zelfstandig gevestigd diëtist (Salu diëtist) en werkt op verschillende locaties, waaronder bij het Medisch Centrum Gelderlandplein.

Zij heeft zich daarnaast gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie voor diëtisten en positieve psychologie. Waarbij zij verder kijkt dan alleen de voeding en voor u een voeding- en leefstijladvies op maat maakt.

Bij de volgende aandoeningen kunt u bij de Saskia terecht voor een passend advies: Diabetes Mellitus, hoge bloeddruk (hypertensie), maag- en darmklachten, ondergewicht, overgewicht (ook voor kinderen), slaapapneu, eetproblemen, vegetarische voeding, allergieën of intoleranties, zwangerschap en te hoog cholesterolgehalte (hypercholesterolemie).

Sophie Hartel

Sophie Hartel

Ergotherapeut
Mariella Beverhoud

Mariella Beverhoud