Ons team

Maarten Melief, MSc

Maarten Melief, MSc

Fysio-/ manueeltherapeut

Maarten Melief is fysiotherapeut, manueel therapeut en bewegingswetenschapper. Daarnaast heeft hij Mckenzie A en B certificaten behaald bij het Mckenzie Institute Benelux. Hij behandelt met name mensen met wervelkolom gerelateerde klachten en schouderklachten.

Om mensen met een scoliose beter te kunnen behandelen heeft Maarten zich hier in gespecialiseerd. Hij is sinds 2016 geregistreerd Schroth Best Practice therapeut, een enorme aanvulling bij de behandeling van (idiopathische) scoliose.

Maarten is aangesloten bij de volgende netwerken:

  • Rug-netwerk, dit is een kwaliteitsnetwerk gericht op betere zorg voor mensen met wervelkolomgerelateerde pijn.
  • Schoudernetwerk Amsterdam, dit is een kwaliteitsnetwerk voor gespecialiseerde manueeltherapeuten gericht op de best mogelijke schouderzorg.

Dankzij een actief sportverleden heeft hij veel affiniteit met het revalideren van sporters.

BIG-nummer: 89909583604

Robert Vlek, MSc

Robert Vlek, MSc

Fysio-/ manueeltherapeut

Robert Vlek is fysiotherapeut en manueeltherapeut (MSc). Hij is gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten en (postoperatieve) schouderklachten. Daarnaast is hij dry needling specialist.

Robert behandelt ook patiënten met scoliose. Hij heeft hiervoor een specialisatie gedaan in de zogenaamde Schroth methode. Door een intensieve samenwerking met o.a. het OLVG kan Robert mensen met een scoliose gericht helpen. Robert is aangesloten bij het Rug-netwerk, dit is een kwaliteitsnetwerk gericht op betere zorg voor mensen met wervelkolomgerelateerde pijn.

Robert is als manueeltherapeut op woensdagochtend werkzaam op het Cancer Care Center op de locatie aan de Bosbaan. Hier behandelt hij met name (voormalig) kankerpatiënten.

BIG-nummer: 19914554604

Bouke Hepkema, MSc

Bouke Hepkema, MSc

Fysio-/Manueeltherapeut

Bouke Hepkema is fysiotherapeut, manueel therapeut en bewegingswetenschapper. Tijdens zijn studie bewegingswetenschappen heeft hij zich gespecialiseerd binnen de inspanningsfysiologie.

Daarnaast is hij werkzaam in het VUmc (Amsterdam UMC) ziekenhuis binnen het orthopedie, traumatologie en vaatchirurgie team. Hierdoor heeft hij veel ervaring in post-operatieve en post- traumatische revalidatie en is hij aangesloten bij Traumanet.

BIG-nummer: 89918387904

Sanne Elstgeest

Sanne Elstgeest

Geriatriefysiotherapeut

Sanne is in 2007 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarna heeft ze zich gespecialiseerd tot geriatriefysiotherapeut. De afgelopen jaren heeft Sanne veel ervaring opgedaan in de geriatrische revalidatie. Denk daarbij onder andere aan revalidatie na een beroerte, amputatie, een nieuwe knie of heup, fracturen of algehele malaise.

Sanne is aangesloten bij longrevalidatienetwerk LoRNA en is daarmee de specialist binnen de praktijk voor de behandeling van mensen met COPD. Daarnaast is Sanne aangesloten bij CVA-netwerk Amsterdam en is zeer ervaren en bedreven in de behandeling van mensen met een CVA. Door een samenwerking met andere disciplines als huisartsen, thuiszorg, ergotherapie en logopedie kan er indien nodig multidisciplinair gekeken worden naar uw hulpvraag.

Naast de behandelingen op de praktijk (locatie Gelderlandplein en locatie Fitness Zuidas) komt Sanne voor behandeling aan huis indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

BIG-nummer: 39909354104

Lieneke Eeken

Lieneke Eeken

Fysiotherapeut / Geriatriefysiotherapeut i.o.

Lieneke Eeken is een gedreven fysiotherapeut met kennis en ervaring op het gebied van chronische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson en CVA (beroerte). Ze is aangesloten bij het Claudcationetwerk. Dit is een groep gespecialiseerde fysiotherapeuten op het gebied van vaatlijden. Indien mensen niet in staat zijn om naar de praktijk te komen behandelt Lieneke ook aan huis. Lieneke is bezig met de master Geriatrie Fysiotherapie en geeft valpreventie lessen.

Ook houdt ze zich veel bezig met de behandeling van rugklachten. Dit gebeurt door het aanmeten van een persoonlijk trainingsprogramma. Het programma richt zich op een volledig en zo snel mogelijk herstel en het voorkomen van terugkerende klachten.

Naast haar werkzaamheden bij ons in de praktijk is Lieneke werkzaam in een geriatrisch revalidatiecentrum binnen de orthopedie en neurologie.

BIG-nummer: 59923200004

Rachèl Ozinga

Rachèl Ozinga

Algemeen fysiotherapeut

Rachèl Ozinga is een fysiotherapeut die staat voor een actieve aanpak.

Na een jaar reizen en werken in Australië en Nieuw-Zeeland is ze gaan werken bij onze praktijk. Naast een verdieping op het gebied van kinderfysiotherapie heeft ze ervaring binnen zowel de particuliere als het ziekenhuis.

Binnen onze praktijk werkt ze als allround fysiotherapeut die affiniteit heeft met training en revalidatie.

BIG-nummer: 89924267204

Caitlin van Essen

Caitlin van Essen

Algemeen fysiotherapeut

Caitlin is in 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut.

In de afgelopen jaren heeft zij werkervaring opgebouwd met verschillende doelgroepen in de eerste lijn; mensen met een verstandelijke- en lichamelijke beperking, psychosomatiek en ouderen.

Binnen de praktijk is zij allround fysiotherapeut en zal zich voornamelijk richten op algemene fysiotherapie en het behandelen van ouderen aan huis.

BIG-nummer: 929923476904

Odile Gerver

Odile Gerver

Balie mederwerkster

Odile is sinds 2015 administratief medewerkster van de praktijk. Ze is het gezicht achter de balie op locatie Medisch Centrum Gelderlandplein waar ze dagelijks aanwezig is van 09.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 14.00 uur.

Ze is verantwoordelijk voor de planning en de agenda, hiermee onmisbaar voor ons team en het aanspreekpunt voor al uw vragen!

Tamara Vreeken

Tamara Vreeken

Balie medewerkster

Tamara is administratief medewerkster en is elke woensdag en donderdag aanwezig van 09:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 14:00 uur.

Cindy Nieuwenhuijs

Cindy Nieuwenhuijs

Balie medewerkster

Cindy is administratief medewerkster en is elke dinsdag aanwezig van 09:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 14:00 uur.

Mirte van Dijk

Mirte van Dijk

Podotherapeut

Mirte van Dijk, is specialist in het onderzoeken en behandelen van voetgerelateerde aandoeningen. Door een voettype en houdingsonderzoek kan goed ingeschat worden of een afwijkende voetstand de oorzaak kan zijn van die vervelende pijnklachten in uw lichaam.

Saskia Dorhout Mees

Saskia Dorhout Mees

Diëtist

Saskia Dorhout Mees is een zelfstandig gevestigd diëtist (Salu diëtist) en werkt op verschillende locaties, waaronder bij het Medisch Centrum Gelderlandplein.

Zij heeft zich daarnaast gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie voor diëtisten en positieve psychologie. Waarbij zij verder kijkt dan alleen de voeding en voor u een voeding- en leefstijladvies op maat maakt.

Bij de volgende aandoeningen kunt u bij de Saskia terecht voor een passend advies: Diabetes Mellitus, hoge bloeddruk (hypertensie), maag- en darmklachten, ondergewicht, overgewicht (ook voor kinderen), slaapapneu, eetproblemen, vegetarische voeding, allergieën of intoleranties, zwangerschap en te hoog cholesterolgehalte (hypercholesterolemie).

Sophie Hartel

Sophie Hartel

Ergotherapeut
Barbara Bruckwilder

Barbara Bruckwilder

Ergotherapeut
Wineke Koolstra

Wineke Koolstra

Ergotherapeut
Mariella Beverhoud

Mariella Beverhoud